Palvelut

01.

Ihmiskeho sisältää luontaisesti hyaluronihappoa, joka on luonnollinen ja tärkeä osa ihon hyvinvointia. Hyaluronihappo saa ihon näyttämään sileältä ja raikkaalta pitäen yllä ihon kosteutta, kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Hyaluronihapon määrä vähenee kehossa iän myötä. 40-50 vuotiaana keho menettää 50% hyaluronihapostaan. Tästä johtuen rypyt tulevat näkyviin, posket painuvat kuopalle, kasvojen muoto ja ääriviivat muuttuvat vaikuttaen kasvojen kokonaisilmeeseen.

1. Juonteiden, ryppyjen ja poimujen vähentäminen tai tasoittaminen

Täyteaine vähentää tai tasoittaa juonteita, ryppyjä ja poimuja sekä tekee kasvoista raikkaat, pirteät ja levänneen oloiset.

 

2. Huulten ja kasvojen muotojen korostaminen

Hoidolla voidaan korostaa huulten ääriviivoja tai kasvojen muita osia, kuten leukalinjaa. Olitpa minkä ikäinen tahansa, käsittelyllä voidaan parantaa kasvojen mittasuhteita ja profiilia.

3. Täyteläisyyden lisääminen esimerkiksi poskiin tai leukaan

Nuorekkaiden kasvojen piirteet ovat pehmeät, poskipäät korkeat ja leukalinja selkeä. Poskien ja nenänpielten väliset linjat ovat kimmoisat ja ryhdikkäät. Iän myötä kasvojen pehmytkudokset menettävät täyteläisyyttään, minkä vuoksi iho veltostuu ja kasvonpiirteet painuvat alaspäin painovoiman vaikutuksesta.

Juvéderm

Juvéderm on maailman johtava täyteainesarja ja Yhdysvaltojen lääkeviranomaisen FDA:n hyväksymä. Juvéderm- tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Juvéderm on hyaluronihappoa sisältävä geeli, joka pistetään ihon alle ohuella neulalla. Geeli täyttää ryppyjä ja juonteita, vahvistaa ääriviivoja tai lisää hienovaraisesti kasvojen täyteläisyyttä. Geelin sisältämä hyaluronihappo auttaa säilyttämään ja palauttamaan ihon kosteustasapainon. Hoito on hellävarainen, sen sisältämän paikallispuudutteen (lidokaiinin) vuoksi. Lopputuloksen kestoon vaikuttaa pitkälti hoidettava alue ja käytetty tuote, mutta tavallisesti lopputulos säilyy jopa vuoden ajan. 

Teosyal RHA

Teosyalilla tehty täyteainehoito on pehmeä ja potilasystävällinen. Teoxane laboratories on kehittänyt tuotesarjan, joka sisältää lidokaiini-paikallispuudutteen. Siksi täyteainehoito Teosyalilla on huomattavasti kivuttomampi, kuin injektio ilman puudutetta.

Hyaluronihappo on biohajoava, luonnollinen ja turvallinen aine, joka takaa luonnollisen ja nopean hoitotuloksen jopa yhdellä käsittelykerralla.

Teosyal RHA on ensimmäinen HA, joka ottaa huomioon kasvojen omat liikkeet ja ilmeet. RHA säilyttää ihon elinvoiman ja pehmeyden. Sopii erityisesti kasvojen liikkuvimmille alueille, kuten huuliin, poskipäihin, otsaan ja suupielten välisiin juonteisiin. Teosyal RHA geeli on hyvin joustavaa ja kimmoisaa. Vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen.

Teosyalin pysyvyyteen vaikuttaa hyaluronihapon pitoisuus (mg/ml), täyteaineen ristiinsidos sekä hyaluronihappoketjun rakenne. Sen pysyvyyttä on kehitetty Genevessä (Teoxane laboratories) luomalla geeliin pitkiä hyaluronihappoketjuja, sen vuoksi BDDE ja ristiinsidos pitoisuutta on pystytty vähentämään Teoasyal RHA geelissä.
 

 

HINNASTO

Mikroneulaus - Dermastamp

160€

Dermastamp on laadukas mikroneulaus laite, jolla voidaan toteuttaa turvallista ja tehokasta Kollageeni Induktio Terapiaa (CIT). 

Hoito sopii erityisesti iholle, joka kaipaa tehokasta uusiutumista. Hoito kirkastaa ihon sävyä, tasoittaa arpia (akne-, raskausarvet), häivyttää pieniä juonteita, napakoittaa ihoa.

Kollageeni induktio terapialla tarkoitetaan hoitoa, jossa pyritään lisäämään ihon kollageenin tuotantoa. Lisäksi mikroneulaus aiheuttaa ihoon pieniä mikrokanavia, joiden kautta voidaan imeyttää ihoon  sen tarvitsemia aktiiviaineita. 

Parhaimmat lopputulokset on saavutettavissa sarjahoidolla. Hoito suoritetaan kerran kuukaudessa. Hoitomäärä arvioidaan ihon mukaan.

Sarjahoitona, lisähoito 120€ (esim 3x mikroneulaus 420€ ja säästät 120€!)

Varaa aika konsultaatioon ja katsotaan yhdessä mitä ihosi kaipaa!

Holyland atramaattinen syväpuhdistus

90€

Holyland tuotteet ovat kehitetty tieteelliseen ja kliiniseen tutkimukseen perustuen.

Holyland atraumaattinen syväpuhdistus on monivaiheinen puhdistuprosessi kasvoilla, jossa ei aiheuteta iholle traumaa. Hoidon innovatiivisuus piilee siinä, ettei ihoa käsitellä komedoraudoilla tai höyrystimillä. Ja siksi ihosi on puhdas ja kuulas myös heti hoidon jälkeen ilman turvotuksia ja punoitusta.

Hoidon tarkoituksena on päästä eroon epämiellyttävistä mustapäistä sekä tukkeutuneista talirauhasista, jolloin talineritys rauhoittuu ja ihohuokoset pienentyvät. Näin saamme ihost puhtaan ja kuulaan. 

Hoidon kesto 75-90min riippuen ihon kunnosta.

PRX-T33 biorevitalisaatio

120€

PRX-T33 on innovatiininen dermistä stimuloiva happohoito, jolla on ihoa kirkastava vaikutus. Hoito ei traumatisoi ihon pintakerrosta, minkä vuoksi toipumisaikaa ei tarvita.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittellaan 4-6 hoitokertaa 7-10 päivän välein. 

PRX-T33 hoitopaketti

600€

Hoitopaketti sisältää neljä PRX-T33 hoitokertaa (arvo 560€), sekä arvokkaat kotihoitotuotteet (arvo 160€).

PRX-T33 + mikroneulaus

220€

Ihoon syntyvien mikrokanavien ansiosta levitettävä PRX-T33 imeytyy syvemmälle ihoon ja näin vaikutus on merkittävämpi.

Toipumisjakson aikana iho kuoriutuu hellävaraisesti, ihon väri paranee ja normalisoituu, ihohuokoset supistuvat ja ihon laatu paranee kokonaisuudessaan. Yleensä jo yksi hoitokerta uudistaa ihoa tehokkaasti.

WiQo Med kotihoitotuotteet

160€

Osaksi PRX-T33 terapiaa suositellaan WiQo medin kotihoitotuotteita, jotka jatkavat PRX-T33 hoidon vaikutuksia kotona. 

Fluidi 30ml 80€

Cream 50ml 80€

Teosyal RHA2

300€

Laadukas CE-hyväksynnän saanut uuden sukupolven täyteainesarja, joka takaa laadukkaan ja luonnollisen lopputuloksen. Teosyal RHA2 sopii mm. huulien muotoiluun sekä pinnallisten juonteiden silottamiseen.

Lisäruisku 290€.

Teosyal RHA3

300€

Laadukas CE-hyväksynnän saanut uuden sukupolven täyteainesarja, joka takaa laadukkaan ja luonnollisen lopputuloksen. Teosyal RHA3 sopii mm. huulien muotoiluun sekä keskisyvien juonteiden silottamiseen.

Lisäruisku 290€

Teosyal RHA4

330€

Laadukas CE-hyväksynnän saanut uuden sukupolven täyteainesarja, joka takaa laadukkaan ja luonnollisen lopputuloksen. Teosyal RHA4 sopii mm. keskisyvien ja syvien juonteiden silottamiseen sekä poskipäiden täyttöön kuin myös leukalinjan muotoiluun. 

Lisäruisku 300€

Juvéderm VOLITE syväkosteutus

400€

Juvederm Volite eli Skin Quality pistoshoito on mini-invasiivinen pistoshoito, jossa suoraan ihoon viety hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja häivyttää juonteita.  Juvederm-valmisteen hyaluronihappo sitoo itseensä vettä, mikä kosteuttaa ihoa, parantaa sen elastisuutta ja auttaa häivyttämään juonteita. 

Kasvoille suositellaan 2x1ml ruiskua parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Volite syväkosteutushoidon vaikutus pysyy jopa 9kk, minkä vuoksi sarjahoitoa ei tarvita loistavan tuloksen saavuttamiseksi.

Lisäruisku 300€

Juvéderm Volbella

400€

Juvéderm on yksi maailman tunnetuimmista täyteainesarjoista, joka on saanut Amerikkalaisen  FDA-lääkeviraston hyväksynnän. Täyteaine on tutkitusti turvallinen ja sen pysyvyys on todistettu pitkäkestoiseksi.

Volbella sopii mm.kevyeen huulien muotoiluun sekä pinnallisten juonteiden silottamiseen.

Lisäruisku 360€

Juvéderm Volift

450€

Juvéderm on yksi maailman tunnetuimmista täyteainesarjoista, joka on saanut Amerikkalaisen  FDA-lääkeviraston hyväksynnän. Täyteaine on tutkitusti turvallinen ja sen pysyvyys on todistettu pitkäkestoiseksi.

Volift sopii mm. huulien muotoiluun sekä keskisyvien juonteiden silottamiseen.

Lisäruisku 400€

Juvéderm Volift retouch

300€

Juvéderm on yksi maailman tunnetuimmista täyteainesarjoista, joka on saanut Amerikkalaisen  FDA-lääkeviraston hyväksynnän. Täyteaine on tutkitusti turvallinen ja sen pysyvyys on todistettu pitkäkestoiseksi.

Volift Retouch sopii erityisesti huulien ylläpitohoitoon. HUOM 0,55ml!

Juvéderm Voluma

500€

Juvéderm on yksi maailman tunnetuimmista täyteainesarjoista, joka on saanut Amerikkalaisen  FDA-lääkeviraston hyväksynnän. Täyteaine on tutkitusti turvallinen ja sen pysyvyys on todistettu pitkäkestoiseksi.

Voluma sopii erityisesti poskipäiden täyttöön sekä leukalinjan muotoiluun. 

Lisäruisku 350€ saman hoidon yhteydessä.

Please reload